29-05-06

KIPROLLETJES MET GRAANMOSTERD EN DRAGON

 Tip
Serveer met waterkers en kroketjes.


Voor 4 personen
4 kipfilets
16 sneden gerookt spek
250 g boschampignons
4 kleine tomaatjes (of 4 halve tomaten)
1 eetlepel paneermeel
250 ml bearnaisesaus
1 eetlepel graanmosterd
boter
Provençaalse kruiden
kipkruiden
peper en zout

Bereiding
1
. Snijd elke kipfilet overlangs in 4 repen
en kruid ze met de kipkruiden.

2. Leg op elke spekreep een stuk kip,
rol het geheel op, prik ze per 4 vast
op een satéstokje en bak ze gaar
in de pan.

3. Kruid de tomaten met de Provençaalse
kruiden, bestrooi ze met paneermeel, leg er
een klontje boter op en warm
ze op in de oven.

4. Meng de bearnaisesaus met de graanmosterd
en warm de saus op.

5. Bak de champignons en kruid ze met peper
en zout.

6. Schik de champignons in een smalle lijn
op het bord. Plaats hierop de tomaten
en de kiprolletjes die u van de brochette
gehaald hebt.

15:37 Gepost door Karen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.